HET COMBINEREN VAN SIERADEN EN JE OUTFIT

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨: 𝐂𝐨𝐦𝐛𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫 𝐣𝐞 𝐬𝐢𝐞𝐫𝐚𝐝𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐦𝐚𝐤𝐤𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐨𝐮𝐭𝐟𝐢𝐭

 

Vraag jij je ook af hoe je jouw sieraden het beste kunt combineren met je outfit? Je bent niet de enige en daarom leggen we bij The Favorite Club graag uit waar je op moet letten. 

Gouden of zilveren sieraden 

De meesten van jullie zullen sieraden in het zilver, goud of een combinatie hiervan dragen, it’s all good. Ben je er nog niet helemaal over uit wat jouw kleur is? Dan raden we je aan om je huid onder de loep te leggen. Bij een koelere huidkleur raden wij gouden sieraden aan. Deze kleur maakt je huid namelijk wat warmer. Heb je juist een warme huidskleur? Dan zullen zilveren sieraden je prachtig staan. De kleur van jouw huid kan natuurlijk per seizoen verschillen. Zo kan het zijn dat zilver je in de zomer heel mooi staat, terwijl je in de winter beter voor gouden sieraden kunt gaan. 

 

Dezelfde richtlijnen gelden eigenlijk ook voor je outfit: bij een zomers jurkje passen zilveren sieraden vaak heel mooi, terwijl goud weer heel mooi samengaat met een donkere coltrui. Welk seizoen het ook is: veel sieraden van The Favorite Club zijn gemaakt van stainless steel, wat betekent dat de sieraden niet verkleuren. Je kunt ze dus gerust dragen in het zwembad of tijdens het sporten.

Stainless steel bestsellers

Oorbellen combineren met je outfit 

Oorbellen passen vaak overal bij, al zijn er altijd wel een paar dingen waar je op moet letten bij het stylen van je oorbellen. Denk hierbij aan wat je wil uitstralen. Wil je een casual look creëren? Kies dan voor een van onze subtiele oorbellen. Hieronder wat voorbeelden van een casual look, je kunt voor deze stijl naar de categorie 'Basic' op de webshop.

Voor een uitdagende look hebben we prachtige eyecatchers, waarmee je gegarandeerd indruk zult gaan maken. Durf te knallen met onze gekleurde oorbellen! Heb jij meerdere gaatjes en wil je een speelse look? Kies dan voor een earparty, we love earparty's! Combineer eindeloos onze kleine oorbelletjes met elkaar en creëer je eigen feestje in je oor.  Bekijk ons assortiment hier.

Andere sieraden combineren 

Het is natuurlijk op en top genieten wanneer je meerdere sieraden met elkaar kunt combineren die jouw outfit helemaal afmaken. Zodra jij je outfit klaar hebt liggen, kun je zelf bepalen waar je de aandacht op wil leggen. Tip: kies een eyecatcher op een plek waar er iets meer bloot te zien is. Zo komt een lange ketting compleet tot zijn recht in jouw lage V-hals of dat leuke enkelbandje bij je blote benen. 

 

Ooit gehoord van een armcandy? Dit zijn alle sieraden die je rondom je armen draagt en is dé manier om sieraden te combineren bij een outfit die je naar hoger level wil tillen. Of kies voor een ringparty en versier je vingers met ringen. The Favorite Club heeft de perfecte sieraden die je eindeloos kunt combineren met jouw outfit. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

Jouw look afmaken

Neem ook eens een kijkje bij onze accessoires, waar je onder andere tassen en riemen vindt. Wil je aan het eind van de dag al je sieraden afdoen en ze veilig opbergen? The Favorite Club heeft mooie displays waar je al jouw sieraden in kwijt kunt, een echte eyecatcher in jouw interieur.

Tip: ook leuk om cadeau te doen!