• Gratis verzending bij besteding van €75
  • Iedere week nieuwe items
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Happy customer score 8,9!
  • 5000 volgers op Instagram

SIERADEN SCHOONMAKEN DOE JE ZO!

𝐒𝐢𝐞𝐫𝐚𝐝𝐞𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐧𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐳𝐨!

Hey Babe! Het zou kunnen dat je nog nooit hebt stilgestaan bij het schoonmaken van jouw stainless steel sieraden, want waarschijnlijk heb je gekozen voor dit materiaal omdat jouw sieraden hierdoor niet verkleuren en dus langer meegaan. Toch is het belangrijk om je gouden en zilveren sieraden eens in de zoveel tijd schoon te maken, ook al zien ze er niet vies uit. Er blijft namelijk ongemerkt stof en vuil hangen in je sieraden, zoals shampooresten, zweet, zonnebrandcrème en parfum. The Favorite Club to the rescue: wij leggen je uit wat jou te doen staat! 

Stainless steel sieraden schoonmaken 

Stainless steel betekent roestvrijstaal en houdt in dat sieraden van dit materiaal niet verkleuren. Ofwel: ze blijven altijd mooi. Ondanks dat de sieraden niet verkleuren, is het wel zo hygiënisch om ze af en toe eens lekker op te frissen. 

 

Stap 1: Leg je stainless steel sieraden op een schone, droge doek.

Stap 2: Spray de sieraden in met Dettol of een ander antibacterieel middel dat geschikt is voor het schoonmaken van sieraden.

Stap 3: Vul een bakje met lauw water.

Stap 4: Wrijf je sieraden schoon met de hand en verwijder eventueel hardnekkig vuil met een zachte, ongebruikte tandenborstel of een wattenstaafje.

Stap 5: Leg de sieraden terug op de droge doek en dep ze voorzichtig droog.

Stap 6: Gebruik de Juwelen poetsdoek van The Favorite Club voor de finishing touch.

3 tips om je sieraden schoon te houden 

Nu al je sieraden zijn gepoetst, is het wel zo handig om te weten wat je kunt doen om ze voorlopig schoon te houden. We zetten de tips op een rijtje: 

 

  • Nadat je crème op je lichaam hebt gesmeerd, kun je het beste zo’n 30 minuten wachten met het omdoen van je sieraden totdat de crème is ingewerkt.
  • Doe je sieraden af als je gaat slapen of gaat sporten.
  • Vermijd sprays, zoals haarlak of parfum rondom je sieraden.

Sieraden bewaren 

Bewaar je sieraden aan het eind van de dag in een van de fancy displays van The Favorite Club. Een prachtige eyecatcher in jouw interieur.

Tip: ook leuk om een display cadeau te doen!