• Gratis verzending bij besteding van €75
  • Iedere week nieuwe items
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Happy customer score 8,9!
  • 5000 volgers op Instagram

Veel gestelde vragen

The Favorite Club is er voor iedere babe die wil shinen met haar sieraden. Om jou goed van dienst te kunnen zijn, hebben we veel gestelde vragen voor je op een rij gezet. Zo vind jij snel het antwoord op je Contact! 

Samenwerken met The Favorite Club

We krijgen dagelijks aanvragen binnen van merken, bedrijven en personen die met ons willen samenwerken. Awesome! We zouden graag willen kijken wat er mogelijk is. Belangrijk om te weten is dat we alleen samenwerken met degene die bij ons passen. We maken dus een selectieve selectie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan jouw contactgegevens achter in onderstaand formulier. 

Retourneren naar The Favorite Club

Ben je niet tevreden met het artikel? Dat vinden wij heel jammer! We bieden je daarom graag de mogelijkheid aan om het artikel te retourneren. Op deze pagina lees je hoe je het artikel kunt terugsturen en wat de voorwaarden zijn. Laat ons vooral weten waarom je het artikel terugstuurt, op die manier kunnen wij onze dienstverlening voor iedereen verbeteren. We hopen je graag weer terug te zien! 


Hoe weet ik wat mijn ringmaat is?

Dit kun je heel makkelijk zelf opmeten! We hebben dit speciaal voor jou in een blogpost omschreven. Lees hier hoe je aan de slag kunt gaan. 


Andere vragen 

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een dm via onze Instagram-pagina.